Bezoek de allereerste Terrasbeurs op 3 en 4 december 2024 in EXPO Greater Amsterdam, Vijfhuizen! Na 15 jaar ervaring als Strandbeurs breiden we uit met een breder aanbod voor zowel leveranciers als bezoekers. Ontdek de nieuwste trends in buitenleven en terrasdesign en profiteer van speciale beursaanbiedingen. Met 4000 verwachte bezoekers richten we ons op een divers publiek, met speciale aandacht voor eindbeslissers.

Geniet van de lichte, ruime locatie en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw perfecte buitenruimte. De toegang is gratis, dus mis deze unieke kans niet! We kijken ernaar uit je te verwelkomen op De Terrasbeurs 2024!

Wil je meer weten over de locatie, tijden en overige details? Ga dan naar onze pagina met praktische informatie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op De Terrasbeurs 2024!

Bezoek De Terrasbeurs 2024!

Registreer nu als bezoeker voor De Terrasbeurs 2024 op 3 en 4 december in EXPO Greater Amsterdam. Mis het niet! Ontdek de nieuwste trends en innovaties in de terrassector, netwerk met professionals en profiteer van exclusieve aanbiedingen. Bij registratie ontvangt u een kortingsbon van €100 om te besteden op de beurs.